Thursday, July 27, 2017

23. FEP na ČARDI "FLORIDA"

23. FESTIVAL EKOLOŠKOG POZORIŠTA ZA DECU I MLADE

u Bačkoj Palanci

U IZMENJENOM IZDANJU

23. po redu FEP održaće se od 18. do 20. avgusta u okviru prostora Čarde "Florida" na bačkopalanačkoj obali DunavaTokom dva festivalska dana publika će imati priliku da pogleda pet predstava iz takmičarskog programa po izboru selektorke Vladislave Vojnović - "Da i re" (Otvoreni krug, Novi Sad), "Vilinska zavrzlama" (Hepi teatar, Beograd), "Mašta i Mim" (Pozorišni studio Nada, Ruma), "Bo-bo i Zu, prvi dan u vrtiću" (Aparat teatar, Sarajevo, Bosna i Hercegovina) i "Lara u svijetu životinja" (Kazalište Smješko, Zagreb, Hrvatska), kao i dve predstave za odrasle - "Ručni rad" (Pozorište Promena, Novi Sad) i "Naše mesto" (Kulturni Centar Novi Sad i Teatar 34). Celokupni takmičarski program će i ove godine biti upotpunjen kreativnim radionicama za decu i mlade, kao i večernjim muzičkim programom.


Usled smanjenog budžet, FEP je bio prinuđen da ove godine izmeni dosadašnju dužinu trajanja Festivala i da program održi u dva, umesto u četiri festivalska dana,
ali koncept je ostao isti kultura u prirodi za celu porodicu!

Kako bismo olakšali dolaske i odlaske svim našim prijateljima i posetiocima, četiri puta dnevno biće organizovan besplatanprevoz iz Bačke Palanke do Čarde "Florida" i nazad. 

Ovom prilikom pozivamo sve ljude dobre volje i srca da nam pruže podršku svojim dolaskom na 23. FEP, a one koji su mogućnosti da svojim donacijama na račun 205-88841-24 doprinesu što kvalitetnijem 23. izdanju Festivala ekološkog pozorišta za decu i mlade. 
Više informacija o festivalskom programu i satnici možete pronaći na sajtu www.fep.org.rs
kao i na fejsbuk stranici i instagram profilu festivala.


No comments:

Post a Comment

23. FEP iz ugla majke troje dece

Sećam se 13. FEP-a koji se održavao negde oko mesec dana pre naše svadbe i na kojem smo moj muž i ja bili domaćini. I posle toga, svake ...